VACATURE

SPORTBUURTWERKER (32 uur)

Heb jij een passie voor sport waarbij je graag in contact staat met de jeugd? Kun je goed les geven en weet je wat er per doelgroep nodig is? Weet je vanuit enthousiasme makkelijk verbinding te leggen met verschillende doelgroepen? Kun jij je passie voor toffe sport- en beweegactiviteiten overbrengen? Begrijp je naast het belang van bewegen ook hoe belangrijk het is om bewegen in te zetten als middel? Dan is deze baan perfect voor jou!

De Gemeente Pijnacker-Nootdorp en diverse lokale organisaties werken samen aan een versteviging van het sportieve en culturele aanbod op scholen, bij verenigingen en in de wijken. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland geeft hier in deze gemeente uitvoering aan. Dit doen we met de inzet van Team4Talent: een team dat bestaat uit professionele vakleerkrachten, sportconsulenten en buurtwerkers.

Per direct zijn wij op zoek naar een combinatiefunctionaris in de functie van:

Sportbuurtwerker
(32 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Sportbuurtwerker realiseer je een veelzijdig en gedifferentieerd sport- en beweegaanbod op verschillende vlakken binnen de gemeente. Je hebt een rol van uitvoerder en organisator en je onderhoudt goed contact met verschillende partners.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • ontwikkelen en uitvoeren van sportactiviteiten tijdens en na school, in de buurt, bij de vereniging en bij de BSO;
  • ontwikkelen, plannen, organiseren en realiseren van activiteiten en projecten voor jongeren op basis van gegeven initiatieven/ concepten;
  • signaleren wat de behoefte is onder de jeugd en op basis daarvan organiseren van een passend aanbod;
  • contact leggen met jongeren op straat om zo wensen en behoeften te peilen;
  • signaleren van knelpunten in bestaande activiteiten en het komen met voorstellen ter verbetering van deze activiteiten;
  • begeleiden van (maatschappelijke) stagiaires die beweegteams vormen ter ondersteuning van de uitvoerende activiteiten.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste uitvoerder met een afgeronde mbo-diploma van een sportopleiding op zak. Uiteraard heb je veel aantoonbare affiniteit met sport en bewegen. Je bent vaardig in het organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten en in het opbouwen en onderhouden van contacten en relaties. Je bent daarbij proactief, flexibel en communicatief sterk. Je kunt goed zelfstandig werken, beschikt over de nodige creativiteit en brengt de sport op een enthousiaste wijze over. Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto. Daarnaast ben je in staat om kennis en ervaringen te delen om zo je bijdrage te leveren om gezamenlijk de “sport” op een hoger niveau te brengen.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een leuke, afwisselende en verantwoordelijke baan in een enthousiast zelfverantwoordelijk team in Pijnacker-Nootdorp met veel passie voor hun werk. De CAO Sociaal Werk is van toepassing met goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eigen keuzebudget en een loopbaanbudget. Bij deze hoort een salaris binnen schaal 6 van de CAO.

Enthousiast?

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Solliciteer dan meteen door een gemotiveerde brief en CV te sturen naar vacatures@stjjmh.nl. Vermeld daarbij per wanneer je inzetbaar bent.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met teamleider Esther Scheenaard via 06-35120101.
Voor meer informatie over Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland bezoek je onze website op www.stjjmh.nl of www.team4talent.org

Wil je meer weten?

Over wat wij voor jou kunnen betekenen?