WERKEN BIJ

Met professioneel jongerenwerk maken we jongeren bewust van hun eigen talenten en capaciteiten en helpen we hen die te benutten om zich te ontwikkelen tot zelfredzame volwassenen.

Onze medewerkers

Onze medewerkers werken niet alleen met jongeren, maar ook met samenwerkingspartners, opdrachtgevers en ouders. Om onze opdrachtgevers een onderscheidende klantgerichte service te bieden waarbij deskundigheid aan de basis ligt, is kennis van de dynamische leefomgeving van jongeren en de jongeren zelf onmisbaar. Een gro-up buurtwerk-medewerker is deskundig op zijn vakgebied en deelt deze kennis graag door professioneel advies te geven.

Onze bedrijfscultuur

Werken bij gro-up buurtwerk betekent werken in een dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben je in gesprek met een samenwerkingspartner of ouders en het volgende moment loop je een ambulante ronde in de wijk of coach je een jongere.

De cultuur is no-nonsense en er is ruimte om je eigen loopbaan binnen onze organisatie vorm te geven.

Onze vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor een Sportbuurtwerker.

Is dit niet jouw droombaan, maar wil je wel graag in onze organisatie het verschil maken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Mail je motivatie en cv naar vacatures@gro-up.nl

Wil je meer weten?

Over wat wij voor jou kunnen betekenen?