STJJMH.nl is nu onderdeel van gro-up Naar gro-up.nl

Onze oud-stagiair Roy is met zijn onderneming genomineerd voor de Belofteprijs van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Stemmen is mogelijk tot maandag 26 november 12.00 uur.

Roy is als vijftienjarige puber het jongerenwerk in Pijnacker-Nootdorp ingerold omdat hij meer wist van de sociale media dan wij. Voor zijn stage heeft hij voor ons verschillende accounts opgezet en ons geholpen het jongerenwerk online ook een plek te geven. In de loop van de jaren is Roy gegroeid in de sociale media en heeft hij een eigen bedrijf opgezet. Wij hebben hem geholpen en gevraagd (en ongevraagd) advies gegeven. Roy heeft ons op zijn beurt weer geholpen met het geven en opzetten van voorlichtingen op het gebied van sociale media.

Full-service marketingbureau
Ondertussen is Roys’s onderneming RV webdiensten uitgegroeid tot een een full-service marketingbureau met vijf werknemers. Naast het aanbieden van diverse diensten zoals het ontwikkelen van websites en webshops, online marketing en Social Media beheer, geeft het bedrijf ook training, voorlichting en workshops over de gevaren van Social Media zoals gameverslaving, privacy onder meer op scholen en bij bedrijven en diverse organisaties zoals GGD Haaglanden en de politie. Het klantenbestand is zeer divers; van een ZZP-er uit Pijnacker-Nootdorp tot (inter)nationale bedrijven.

Stem op Roy!
RV webdiensten is nu genomineerd voor de Belofteprijs van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze prijs is bedoeld voor vernieuwende ondernemers die zich bezig houden met toekomstige ontwikkelingen en een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen.

Wij zijn natuurlijk supertrots op Roy, en zouden het daarom supertof vinden als iedereen op RV Webdiensten kan stemmen! Stemmen kan tot maandag 26 november 12.00 uur via deze link.

© 2020 - Stichting Jeugd- & Jongerenwerk Midden-Holland. Alle rechten voorbehouden.