Het jongerenwerk in de gemeente Krimpen aan den IJssel is zowel binnen als buiten actief. In het jongerencentrum in de Tuyter (nachtegaalstraat 8) zijn inloopactiviteiten die jongeren kunnen bezoeken. Tijdens deze activiteiten kun je vrijblijvend binnenlopen en een potje tafeltennissen, tafelvoetballen, DJen, gamen of een praatje maken met de jongerenwerker. Ook worden er regelmatig thema’s behandeld die voor jongeren belangrijk zijn. Verder worden er ook speciaal activiteiten voor meiden georganiseerd en wordt er, afhankelijk van het seizoen, binnen of buiten gesport.
Buiten kun je de jongerenwerker tegenkomen op straat bijv. bij het winkelcentrum, trapveldjes en bij de hangplekken (BOJ’s). Het jongerenwerk zet activiteiten op samen met andere organisaties in de wijken, bijv. door een radioworkshop te organiseren bij de lokale omroep, reddingszwemmen in het zwembad met de reddingsbrigade of neemt deel aan een wijkschouw. En jongeren (en hun vragen) staan daarin centraal.

Download halfjaarverslag

In Krimpen aan den IJssel is het jongerenwerk niet alleen actief in de vrije tijd van jongeren maar ook tijdens de school uren. Er wordt actief samengewerkt met de middelbare scholen en ieder jaar worden er verschillende projecten en activiteiten aangeboden.

Jongerenwerkteam Krimpen aan den IJssel

Daniel Korver – Teamleider E danielkorver@stjjmh.nl

Gunther Gehlich – jongerenwerker E gunthergehlich@stjjmh.nl

Linda Smits – jongerenwerker E lindasmits@stjjmh.nl

Roland Meivogel – jongerenwerker E rolandmeivogel@stjjmh.nl

Rens Conelisse – jongerenwerker E renscornelisse@stjjmh.nl

Voor meer informatie of contact gegevens kun je terecht op de website van jongerenwerk Krimpen aan den IJssel:

Jongerenwerk Krimpen