Met het meidenwerk worden aparte activiteiten georganiseerd voor en met meiden volgens een preventief, methodisch groepsprogramma. Het programma dat wij gebruiken is afgeleid van ‘’Superwoman’’ (als best practice aangemerkt door het NJI (Nederlands Jeugd Instituut) wat erop is gericht meiden van 12-17 jaar weerbaar te maken en hen te empoweren door talenten te ontwikkelen. Daarnaast is het meidenwerk ook bedoeld als ontspanning en talentontwikkeling

Het programma is ingedeeld aan de hand van vier thema’s: Zelfbeeld, Sociale omgeving, Talenten ontwikkelen, Maatschappelijk bewustzijn, en Lichamelijke en seksuele ontwikkeling.

Het kinderwerk in Oegstgeest biedt vanuit het Dorpscentrum aan de Lijtweg een breed aanbod voor kinderen en tieners. Er is een breed cursusaanbod met leuke en leerzame activiteiten. In de diverse vakanties worden er aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. En natuurlijk is er jaarlijks de uiterst populaire Kindervakantieweek. De kinderwerker coördineert al deze activiteiten. Er wordt nauw samengewerkt met de Stichting Evenementen.

Het complete en actuele aanbod vind je op http://st-evenementen.nl

Download halfjaarverslag

Het team Oegstgeest bestaat uit:

Diderik Selier E diderikselier@stjjmh.nl

Nastasia Verkade E nastasiaverkade@stjjmh.nl 

KawaMazoori E kawamazoori@stjjmh.nl

Rian Varkevisser E rianvarkevisser@stjjmh.nl

Nathalie de Jong (teamleider) E nathaliedejong@stjjmh.nl